11/2/11

Callejerus: La verdad sobre Terrorisme Literari

5 comentaris:

Núria ha dit...

Hola!!! Us he vist per TV Girona i ara estic visitant la vostra pàgina web... i m'agrada molt! Em sembla genial això de penjar poemes, tot i que no me n'he trobat cap... però haig de confessar que ja fa anys que ho faig, això de deixar paperets pel món perquè se'ls trobi algú, que curiós! M'agradaria saber si us reuniu en algun lloc, centre cultural, centre cívic, el que sigui... perquè m'agradaria conèixer-vos i mirar de col·laborar i CREAR alguna cosa! :D
Espero que em digueu alguna cosa!!! Fins aviat!

kik ha dit...

Hola Nuria!

merci per escriure'ns! doncs cada setmana ens reunim un dia al vespre per anar a penjar poemes pels carrers de Girona. Si vols, envia'ns el teu mail a terrorisme.literari@gmail.com i ja t'afegim a la llista de gent que avisem quan sortim a penjar poemes. Així ens coneixem i xarrem tranquil·lament mentres omplim Girona de poemes!

Et diem alguna cosa
T.L's

Núria ha dit...

ok, ja us he escrit un mail!

Anònim ha dit...

Sense saber-ho heu alegrat la cara a un que havia tingut allò que se'n diu un dia difícil. :)

Toni ha dit...

Hola Sóc en Toni Martínez de Roses, us escric perquè estem muntant una mena de mostra multidisciplinar de diferents art a Roses anomenat CRAC (Creació Roses Art Contemporani). Entre les diferents activitats hi ha programada una vetllada poètica al Castell de la Trinitat (recentment restaurat i quasi nou a estrenar, que diriem). L’acte volem que esdevingui tot un referent. Ho hem estructurat en diferents part:
La primera part una poetissa convidada, que per aquesta primera edició és la Joana Brabo (cal dir que ja van parlar amb ella va dos mesos, és a dir abans que es fes mediàticament famosa amb el tema de l’APM) i la pintora madrilenya Sakristan. Després volem fer un espai obert per a tots aquells que volgueu participar (un happening poètic) i finalment es punxarà música de jazz i haurà una barra de bar per prendre una copa a la terrassa. En resum volem que sigui una nit màgica.
Bé això és una invitació a que participeu, a que us veu vostre també aquest espai poètic que serà el Castell de la Trinitat de Roses. La nit escollida serà el dia 3 de juny.
Ens agradaria poder parlar amb vosaltres, el meu telèfon el teniu al final de l’email, i si en voleu donar algun telèfon de contacte us truquem i parlem.
Si voleu més informació ens truquem
Espero la vostra resposta.
Fins aviat
Una abraçada