8/1/11

fotos de l'afarta't

Fotos de l'afARTa't 2.o disponibles al web:

http://terrorismeliterari.tk/

1 comentari:

Toni ha dit...

Hola Sóc en Toni Martínez de Roses, us escric perquè estem muntant una mena de mostra multidisciplinar de diferents art a Roses anomenat CRAC (Creació Roses Art Contemporani). Entre les diferents activitats hi ha programada una vetllada poètica al Castell de la Trinitat (recentment restaurat i quasi nou a estrenar, que diriem). L’acte volem que esdevingui tot un referent. Ho hem estructurat en diferents part:
La primera part una poetissa convidada, que per aquesta primera edició és la Joana Brabo (cal dir que ja van parlar amb ella va dos mesos, és a dir abans que es fes mediàticament famosa amb el tema de l’APM) i la pintora madrilenya Sakristan. Després volem fer un espai obert per a tots aquells que volgueu participar (un happening poètic) i finalment es punxarà música de jazz i haurà una barra de bar per prendre una copa a la terrassa. En resum volem que sigui una nit màgica.
Bé això és una invitació a que participeu, a que us veu vostre també aquest espai poètic que serà el Castell de la Trinitat de Roses. La nit escollida serà el dia 3 de juny.
Ens agradaria poder parlar amb vosaltres, el meu telèfon el teniu al final de l’email, i si en voleu donar algun telèfon de contacte us truquem i parlem.
Si voleu més informació ens truquem
Espero la vostra resposta.
Fins aviat
Una abraçada