9/6/10

RECITAL

Recital de Poesia

Dijous 17 de juny a les 20 hores al café restaurant Davant
Pl. del Vi, Girona

3 comentaris:

DONES ha dit...

M'encanta la vostra idea, llastima descobrirla tant tard, però més val ara que mai, però jo no he trobat cap poema (visc a l'eixample de Girona)

m'agaradaria molt poder participar amb vosaltres d'alguna manera com ho podria fer?¿

En fi, em despedeixo amb una reflexió d'en Quino (sempre amb la seva lògica aplastant) :

La vida debería ser al revés.

Se debería empezar muriendo y así ese trauma está superado. Luego te despiertas en una residencia mejorando día a día. Después te echan de la residencia porque estás bien y lo primero que haces es cobrar la tu pensión.

Luego en tu primer día de trabajo te dan un reloj de oro, trabajas 40 años hasta que seas bastante joven como para disfrutar de tu retiro laboral.

Entonces vas de fiesta en fiesta, bebes, practicas sexo y te preparas para empezar a estudiar.

Luego empiezas el cole, jugando con tus amigos, sin ningún tipo de obligación, hasta que seas bebé y los últimos 9 meses de tu vida te pasas flotando tranquilo, con calefacción central, room service etc…

Y al final abandonas este mundo en un orgasmo.

Quino.

Terrorisme literari ha dit...

Bones!
Dons col·laborar amb nosaltres és molt simple i ho pots fer de varies maneres. Ens pots enviar poemes teus o d'autors que t'agradin i nosaltres els penjarem per la ciutat, els pots penjar tu mateixa, o pots venir amb nosaltres a penjar-ne. Aquest dijous estarem al bar restaurant Davant, si vens és la manera més fàcil de contactar. Sino ens pots deixar el teu mail i o telefon i el pròxim dia que anem a "atemptar" t'avisem. Millor envia un mail a terrorisme.literari@gmail.com quue no un missatge al blog, per privadesa i tot això.

Gràcies per contactar amb nosaltres!!!

Terrorisme literari ha dit...

P.D. Haurem d'ampliar horitzons i començar a "atemptar" per l'eixample tb...