17/11/09

Fotos del fArtd'Art

2 comentaris:

connemara ha dit...

Esteu fent ús del meu correu. Esteu fent ús d´un nom ja registrat anteriorment, tant pel que fa a les vostres fotos com al registre del nom.
Però de tot això el que em sembla pitjor és el primer punt, donats els problemes legals que us poden suposar. Pel que fa a la segona questió en podem parlar. La paraula, la creació no és propietat de ningú, cert, però ja que feu ús d´Internet aixó implica l´aceptació d´unes condicions.
Atentament.
AJF
www.fardart.cat

Terroristes literaris ha dit...

Bones AJF,

primer de tot demanar-vos disculpes perquè la veritat és que no en teniem ni idea de que Fart d'Art´fos un nom registrat. Error nostre i ens sap greu si us ha pogut causar alguna molèstia.
En tot cas el que voldriem aclarir és qui som i perquè ho fem.
De fet Fart d'Art no és el nostre nom, sinó el nom d'un acte que varem fer a la ciutat de Girona, amb participació no remunerada d'artistes (poesia i dramatúrgia, dansa, música,...) dels Terroristes Literaris.
Terroristes Literaris som un grup de gent que de forma altruista escriu i regala la seva poesia a la ciutat de Girona. Escrivim versos i ho regalem d'una manera ben senzilla, pengem a les parets la nostra poesia essent respectuosos amb tot el mobiliari urbà i la llibertat del mateix individu a expressar-se.
La idea va sorgir fa més d'un any, quan després de veure que a l'espai públic que teniem a laciutat (i que en principi se'ns mereix com a públic), no tenia vida ni participació activa per part dels vilatans. Així se'ns va ocorrer escriure i regalar-ho, no tan sols penjant un retall de paper amb celo (de mida més petit que quartilla), sinó deixant poesia en algunes bústies, a les bicicletes,....

Per tant, no som un grup registrat ni tenim la intenció de ser-ho perquè som amics que fem això sense cap intenció de remuneració.
De fet el festival que va durar un cap de setmana i que es va obrir a petits i a grans, venia a ser una queixa pública, un voler fer treure la bena dels ulls a qui un dia, per penjar un paper amb un poema(més petit d'una quartilla!) a la plaça de l'Ajuntament ens va posar una multa.

Sembla irrisori però va ser cert. Multats per voler oferir.
Així que sense cap mena de mala intenció ni de perversació ni d'infringir cap llei de dades privades i ja registrades, des del grup, us demanem disculpes per tot el que això us hagi pogut comportar. Esperem amb això aclarir una mica el mal entès, i respecte al nom del blog que varem crear expressament pel festival, en breu el canviarem.

Perdoneu de nou, les molèsties,

T.L.